Waarom fotografie

Al zo'n 20 jaar geniet ik er van om foto's te maken van allerlei dingen, momenten of gebeurtenissen in het leven van mij en m'n gezin. Vorig jaar besloot ik om te stoppen met het werk als docent en alle aandacht te richten op fotografie. Waarom? Ik merkte dat veel mensen het waardevol vinden om een fotoserie te hebben van bepaalde momenten uit hun leven. Ik geniet ervan om die momenten op een bijzondere manier vast te leggen.

Ik leg betekenisvolle momenten in je leven vast, zodat jij persoonlijke, pure beelden hebt bij jouw herinneringen.

Waarom ik

Foto's vertellen een verhaal. Ze leggen een herinnering vast om zo die herinnering te bewaren en het verhaal weer op te roepen. Elke foto, elk beeld krijgt zo zijn betekenis. Als fotograaf wil ik jou leren kennen. Ik wil de sfeer, het gevoel, de kleur en de emotie laten zien van jouw verhaal. Soms kies ik ervoor om een wandel-fotoshoot te plannen om jou meer op je gemak te stellen en daar tijd voor vrij te maken. Of ik kies een locatie die voor jou een bijzondere betekenis heeft. Fotosessies met mij zijn persoonlijk, zijn puur en bevatten de emotie die hoort bij het moment.

Neem contact met me op om te bekijken hoe ik je kan helpen aan een waardevolle herinnering voor je leven.

Op locatie of in de studio

Voor de juiste sfeer is er een ruime keuze uit locaties. Zo maak ik gebruik van een studio en van veel verschillende buitenlocaties.

Fotograferen op een buitenlocatie betekent foto's met natuurlijk licht en dat geeft prachtige en natuurlijke beelden. Nog een voordeel is dat je op locatie meer bewegingsvrijheid en meer afwisseling hebt. Ik ken veel mooie locaties in de regio Twente. Elke locatie heeft een andere sfeer, andere lichtinval en andere uitstraling.

Een fotoshoot in de studio heeft als voordeel dat dit onder alle weeromstandigheden mogelijk is. De sfeer is de studio is prachtig te regelen door het studiolicht en er zijn mooie bijpassende achtergronden waaruit je kunt kiezen. De studio is geschikt voor portretfoto's, voor kinderen en voor kleine groepen.

Neem contact met me op als je meer wilt weten over de keuzes die ik maak voor verschillende fotosessies.

CONTACT

PURE & SIMPLE

Neem gerust contact op voor meer informatie!
  • Velveweg 1
    Enschede
  • 06-44438100
  • info@pureandsimplefotografie.nl